MÁRTON HÉT 2019. NOVEMBER 11-15.


November 15. -  Péntek

16:00   Márton napi műsor, lampionos felvonulás
Szent Márton legendája - rajzkiállítás megnyitó
Zsíros kenyér parti az iskolában vendéglátás 18 óráigA mosolyt csak a Te segítségeddel tudjuk elővarázsolni!
1
Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot!
2
2019. november 5. és 2019. december 4. között vidd be az iskolába a dobozt és add oda a Kapcsolattartó tanárodnak! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. Csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas) Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragszalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges  korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.
3
Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs. A csomagok célba juttatását a tanárod segítségével mi intézzük. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! A csomagok elszállítását kizárólag az iskola alá regisztrált tanár tudja megrendelni a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán.


 • ISKOLAI FOTÓZÁS
  Tisztelt Szülők!
  2019. novemer 27-én szerdán érkezik a fotós busz iskolánkba! Lehetőség nyílik fotók, ajándék tárgyak készíttetésére, karácsonyra minden elkészül! Kérjük, figyelmesen tanulmányozzák az osztályfőnökök által kiküldött vonalkóddal ellátott tájékoztató anyagot, melyen részletesen olvashatnak a lehetőségről! Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a lap NEM pótolható! A www.iskolaifoto.hu oldalon hátterek kiválasztására is lehetőségük van! A határidőben leadott, pontosan kitöltött lapokat tudjuk elfogadni! • Álláslehetőség iskolánkban
   
  Iskolánk 1 fő magyar nyelv és irodalom szakos tanárt keres 2019.08.21-től határozatlan idejű kinevezéssel.
   Szolgálati lakás megoldható!  Adatkezelési tájékoztatónkat a dokumentumok menüben olvashatják ! Ebben tájékozódhatnak arról, hogy a Szigetszentmártoni Általános Iskola az Ön és gyermeke személyes adatait gyermeke tanulói jogviszonyának fennállása alatt hogyan használja fel.

 • Nógrádi Gábor írásai olvashatók az alábbi képekre kattintva!
Titkárság ügyfélfogadási rendje:
Hétfő 8:00-16:00, Kedd 7.30-16:00, Szerda 7:30-16:00
Csütörtök 7:30-16:00, Péntek 8:00-14:00


Megjelent a 2019-2020-es tanév rendje - a "tanév" menüben tájékozódhat!

Egy kis matematika a 8. osztályosoknak!
Gyakorló 1. Gyakorló 2. Gyakorló 3. Gyakorló 4. Gyakorló 5. Gyakorló 6
.
Egyenletek - válassz 15 egyenletet, oldd meg!
A jutalom nem marad el:))

Beiskolázással kapcsolatos hírek, információk a beiskolázás menüben frissültek!

 

 • Az iskola jelvénye megvásárolható! Az igényt kérjük az osztályfőnököknél jelezni szíveskedjenek!
 • DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS - ha elveszett, vagy nincs!
 • A tanulók diákigazolvány igényléséhez szíveskedjenek az Okmányirodából a Nemzeti Egységes Kártyarendszer –adatlapot- (NEK-azonosító)- beszerezni és azt az iskolába behozni, Ellenkező esetben nem tudunk igazolványt igényelni a gyerekeknek!  A diákigazolvány igénylése 2016. január 1-től ingyenes!
  FONTOS!!!! Az adatokban történt bármilyen változást szíveskedjenek bejelenteni, mert az igényléstaddig nem tudjuk feladni, amíg nem pontosak az adatok!

  Beiskolázással kapcsolatos információkat keresse a Szülőknek Fülön!!!!

KÉPGALÉRIA frissült - megtekinthetők eseményeink képekben! Archívum

 •